Новини

Вимоги до ПК: рекомендації користувачам програми M.E.Doc для коректного формування файлів iXBRL (Фінансова звітність за МСФЗ)

29.12.2021

M.E.Doc нагадує користувачам, що для коректного формування файлів iXBRL потрібно, щоб ваш персональний комп’ютер відповідав необхідним технічним характеристикам для використання програми M.E.Doc. Про технічні вимоги для використання програми M.E.Doc читайте ТУТ.

У цьому матеріалі надано основні рекомендації користувачам для коректного формування файлу iXBRL.

Програма M.E.Doc коректно функціонує на комп’ютерах з сучасними операційними системами Microsoft зі встановленими актуальними оновленнями для систем безпеки. Необхідно звіритися, чи не закінчена підтримка версії ОС (можна за пошуком на офіційному сайті Microsoft). Рекомендуємо користуватися останньою версією ОС, наприклад, Windows 10 або Windows Server 2019 відповідно до потреб.

Крім того, у разі роботи в модулі Фінансова звітність за МСФЗ (формат iXBRL) при формуванні файлів iXBRL необхідним є:

  • достатній обсяг вільної оперативної пам’яті (від 2 GB, без урахування ресурсів на роботу безпосередньо ОС та інших програм);
  • наявність 64-розрядних версій Windows. У разі використання версії Windows 32-розрядної можливо виникнення проблем з обробкою великих файлів.

Звертаємо увагу, що 32-розрядні версії Windows є застарілими, вони нездатні працювати більше ніж з 4 GB оперативної пам’яті, мають низьку продуктивність та не підтримують роботу багатьох сучасних програм.

Отже, рекомендуємо користувачам для коректного формування файлів iXBRL перейти з 32-розрядної версії Windows на 64-розрядну.

За матеріалами M.E.Doc

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку