Новини

Електроенергія в Prozorro Market

19.11.2021
Тема:

Із жовтня замовники мають можливість закуповувати електричну енергію в електронному каталозі Prozorro Market. Інформацію про це оприлюднено на інформаційному ресурсі ДП «Прозорро» PROZORROІНФОБОКС (https://infobox.prozorro.org/articles/yak-zakupiti-elektroenergiyu-u-prozorro-market) та низці торгових майданчиків.

Отже в Prozorro Market замовники можуть закуповувати електроенергію, якщо її очікувана вартість на рік менше 200 тис. грн (1 млн грн — для замовників-монополістів). І це значно полегшить закупівельний процес. Втім, для електроенергії в е-каталозі встановлено певні особливості. Це, зокрема:

1. Фіксований тариф на весь термін дії договору, проект якого розроблено адміністратором каталогу ДУ «Професійні закупівлі» та який не передбачає можливості зміни ціни за одиницю. З умовами договору постачальники, що працюють з Prozorro Market, ознайомлені.

У тариф включено вартість активної електроенергії та її передавання. На розподіл замовникам необхідно укладати окремий договір з відповідними монополістами.

2. Фіксований термін дії договору. У каталозі можна обрати термін, на який ви хочете укласти договір постачання електроенергії. Але — 1, 2, 3 або 6 місяців.

Нагадаємо, що про особливості проведення закупівель у Prozorro Market ми розповідали в газеті «Бухгалтерія: бюджет», № 29–30/2021, с. 28.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку