Новини

Законопроект №5600 знято з розгляду. Бізнес вітає дане рішення

19.11.2021

18 листопада Верховна Рада зняла з розгляду проект Закону "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень" (законопроект №5600), яким пропонується низка одіозних змін до податкового законодавства.

Бізнес-спільнота Європейської Бізнес Асоціації цілковито вітає дане рішення. Ми дякуємо народним депутатам, які дослухалися до думки бізнесу.

Асоціація неодноразово наголошувала на тому, що позитивний ефект від деяких схвальних бізнесом норм, які містить цей законопроєкт, буде перекреслений іншими його положеннями, які бізнес-спільнота категорично не підтримує. Тому ми сподіваємося, що народні депутати виважено підійдуть до подальшої роботи над законопроєктом та сприятимуть прийняттю позитивних змін без вищезгаданих негативних положень.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку