Новини

Уряд вніс зміни до державних соціальних стандартів у сфері ЖКО, щодо надання субсидії на оплату внесків за встановлення, обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку води та теплової енергії

29.10.2018

Уряд, постановою КМУ від 24.10.2018 р. № 876, вніс зміни до постанови КМУ від 06.08.2014 р. № 409 “Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування”.

Так, з 27.10.2018 р  встановлено, що пільги та субсидії на оплату внесків за встановлення, обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку води та теплової енергії надаються виходячи з розміру встановлених виконавчими органами сільських, селищних, міських рад внесків за встановлення, обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку у відповідній будівлі, що сплачуються споживачами комунальних послуг та власниками (співвласниками) приміщень, обладнаних індивідуальними системами опалення та/або гарячого водопостачання.

Також, з 01.05.2019 р. субсидії на оплату абонентського обслуговування для споживачів комунальних послуг, що надаються у багатоквартирних будинках за індивідуальними договорами, будуть надаватись в межах граничного розміру плати за абонентське обслуговування, визначеного відповідно до статті 4 Закону України “Про житлово-комунальні послуги”.

 

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку