Новини

УВАГА! Для АТ змінено терміни розкриття квартальної (проміжної) інформації про діяльність емітентів

26.07.2021

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку звертає увагу акціонерних товариств, що становлять суспільний інтерес, на зміну термінів розкриття квартальної інформації у поточному році.

У зв’язку з набранням чинності 01.07.2021  Закону України «Про ринки капіталу та організовані товарні ринки», зокрема частини десятої статті 126 щодо вимог до розкриття інформації про діяльність емітентів, Комісією внесені корективи щодо строків її подання.

Підприємства, що становлять суспільний інтерес (зокрема крім банків), не повинні складати та розкривати проміжну інформацію за ІІ квартал поточного року, враховуючи, що на вказану дату, а саме 30 червня 2021 року, Закон ще не набрав чинності.

Квартальна інформація має бути складена зазначеними емітентами станом на кінець останнього дня ІІІ кварталу 2021 року та подана до Комісії.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку