Новини

У ПКО має бути вказано посаду, прізвище, ім’я та по-батькові уповноваженою особою особи, яка його підписала

11.10.2018

Фахівці ДФС у листі від 05.10.2018 р. № 4306/6/99-99-14-05-01-15/ІПК нагадали, що п 25 р. III Положення про ведення касових операцій у національній валюті в Україні, затверджене постановою Правління НБУ від 29.12.2017 року № 148 визначено, що приймання готівки в касу проводиться за прибутковим касовим ордером (додаток 2), підписаним головним бухгалтером або особою, уповноваженою керівником установи/підприємства. 

Про приймання  готівки у касу за ПКО видається квитанція (що є відривною частиною), підписана головним бухгалтером або особою, уповноваженою керівником, підпис яких може бути засвідчений відбитком печатки цієї/цього установи/підприємства. Використання печатки установою/підприємством не є обов’язковим.

Тому у разі, якщо ПКО підписаний уповноваженою особою підприємства, то відповідно має бути вказано посаду, прізвище, ім’я та по-батькові такої особи.

 

 

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку