Новини

Кого ДРС перевірятиме у II кварталі 2021 року

05.05.2021

На II квартал цього року Державною регуляторною службою заплановано близько 100 перевірок контролюючих органів по всій Україні.

«До липня запланували вдесятеро більше перевірок контролюючих та дозвільних органів, ніж у попередньому кварталі. І це без урахування позапланових перевірок, які ми постійно проводимо на підставі скарг підприємців», – заявив Голова ДРС Олексій Кучер.

ДРС перевірить Державну службу України з питань праці та 24 обласних управління, Державну службу України з питань геодезії, картографії та кадастру та 23 управління, а також Державну екологічну інспекцію України та її територіальні представництва у 18 областях щодо здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності.

Крім того, перевірки на додержання вимог законодавства з питань видачі документів дозвільного характеру відбудуться у Національній поліції України, Полтавській обласній державній адміністрації та виконавчих комітетах Сумської й Новокаховської міських рад.

«Це дуже важливо, адже спостерігається збільшення кількості перевірок суб’єктів господарювання контролюючими органами й нам необхідно більш ретельно контролювати саме тих, хто своїми перевірками шкодить бізнесу та проводить їх не завжди правомірно» – зазначив Олексій Кучер.

Станом на сьогодні, Служба вже перевірила на дотримання вимог законодавства у сфері ліцензування Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України та Київську міську державну адміністрацію. На черзі Міністерство внутрішніх справ України, Державна служба України з безпеки на транспорті та ще 22 обласних державних адміністрації.

«По закінченню ми більш детально відзвітуємо за результатами цих заходів. Служба досить жорстко реагує на всі порушення, особисто я не дивлюсь на жодну посаду, якщо є порушення – повинні відповідати!», – наголосив Олексій Кучер.

Нагадаємо, що ДРС оприлюднила перелік порушників регуляторного законодавства в регіонах України, щоб допомогти підприємцям захищати свої права у місцевих судах.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку