Новини

ДПС оновила план-графіки проведення документальних планових перевірок на 2021 рік (станом на 23.04.2021)

26.04.2021

23.04.2021 р. ДПС на своєму офіційному сайті оприлюднила оновлений план-графік проведення документальних планових перевірок платників податків на 2021 р.

Оновлено план-графік перевірок платників податків - ЮО (Розділ І) та перевірок фінансових установ, постійних представництв та представництв нерезидентів (Розділ  IІ).

З планами проведення документальних планових перевірок платників податків на 2021 рік можна ознайомитися тут:

  • Розділ І плану-графіка "Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб" та Розділ ІІ плану-графіка "Документальні планові перевірки фінансових установ, постійних представництв та представництв нерезидентів" з урахуванням коригування (квітень 2021 року) 23.04.2021 (Завантажити)
  • Розділ ІІІ плану-графіка "Документальні планові перевірки фізичних осіб" 24.12.2020 (Завантажити)
  • Розділ IV плану-графіка "Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб з питань правильності обчислення, повноти і своєчасності сплати податку на доходи фізичних осіб, військового збору та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування" з урахуванням коригування (березень 2021 року) 29.03.2021 (Завантажити)

 

​​​​Довідник структури плану - графіка (розділ, підрозділ, група) (завантажити)

За матеріалами ДПС України

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку