Новини

У держоргані оголошено конкурс? НАДС підкаже, як бути

18.04.2021
Тема:

НАДС на офіційному сайті 06.04.2021 р. роз’яснило, як бути у випадку, якщо в держоргані оголошено конкурс та визначено спосіб проведення «за фізичної присутності», а провести його неможливо у зв’язку з карантинними обмеженнями.

НАДС стверджує, що можна скористатися можливістю зупинити оголошений конкурс, керуючись п. 51 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою КМУ від 25.03.2016 р. № 246.

Зупинення та відновлення проведення конкурсу оформлюється шляхом видання наказу (розпорядження). Про зупинення та відновлення конкурсу повідомляється кандидатам не пізніше наступного робочого дня з дня прийняття відповідного рішення.

НАДС нагадує, що провести тестування на знання законодавства можна дистанційно для категорій «Б» і «В» (окрім посад фахівців з питань реформ) та провести співбесіди в режимі відеоконференції для усіх категорій посад державної служби.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку