Новини

Будуємо спорткомплекси, стадіони, басейни…: передбачено субвенцію місцевим бюджетам на розвиток спортінфраструктури

02.04.2021
Тема:

Кабмін постановою від 17.03.2021 р. № 226 затвердив Порядок та умови надання у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток спортивної інфраструктури. Субвенція спрямовується на виконання нових та завершення розпочатих робіт з будівництва та реконструкції об’єктів спортивної інфраструктури, що призначені для проведення всеукраїнських та міжнародних змагань, а також навчально-тренувальних зборів для національних збірних команд з не менше ніж п’яти олімпійських видів спорту.

Однією з умов надання субвенції є співфінансування у 2021 році з місцевих бюджетів та позабюджетних коштів, не заборонених законодавством, в обсязі не менше ніж 10 % загальної вартості робіт з будівництва та реконструкції спортивних об’єктів, запланованих на перший рік.

Також передбачено, що благоустрій території спортивних об’єктів здійснюється за рахунок коштів місцевих бюджетів та позабюджетних коштів, не заборонених законодавством.

Визначено, на які саме об’єкти будуть виділяти кошти субвенції. Рішення про надання субвенції приймає Мінмолодьспорту. Пропозиції щодо цього можуть надати йому місцеві органи виконавчої влади/виконавчі органи місцевих рад.

Постанова № 226 набрала чинності 24.03.2021 р.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку