Новини

Уряд вніс зміни до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби

18.03.2021

17 березня на черговому засіданні Кабінету Міністрів України було прийнято постанову № 207 «Про внесення змін у додаток 19 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби».

Акт вносить зміни до Переліку посад, пов'язаних з питаннями державної таємниці, мобілізаційної підготовки, оборони та національної безпеки, на зайняття яких може проводитися закритий конкурс (додаток 19 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 р. № 246).

Із зазначеного Переліку посад виключаються конкретні найменування посад у Службі зовнішньої розвідки та Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України. Натомість вказаний Перелік посад доповнюється загальним положенням із вказівкою на посади державної служби розвідувальних органів України, що визначені їх штатами i не належать до кадрового складу цих органів. Це положення буде актуальним для ycіx розвідувальних органів.

За матеріалами Урядовий портал

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку