Новини

Знання інспекторів праці перевірятимуть відповідно до затвердженого Порядку

25.02.2021

Мінекономіки наказом від 26.11.2020 р. № 2454 (зареєстрованим у Міністерстві юстиції 03.02.2021 р. за №152/35774) затвердило Порядок перевірки знань інспекторів праці, яким визначена процедура перевірки знань інспекторів праці, необхідних для виконання покладених на них обов'язків. Цей наказ набрав чинності з дня його офіційного опублікування – 16 лютого 2021 року.

Вказана перевірка є оцінкою кваліфікації посадових осіб органів Держпраці та виконавчих органів міських рад міст обласного значення та сільських, селищних, міських рад об'єднаних територіальних громад, посадовими обов'язками яких передбачено повноваження щодо здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю, з метою: визначення стану їх професійної компетентності; аналізу потреб у професійні підготовці (підвищенні кваліфікації); визначення напрямів підвищення кваліфікації, професійної підготовки і перепідготовки.

Відповідно до вимог  п. 3 Порядку контролю, службові посвідчення інспекторів праці видаватимуть посадовим особам органів Держпраці та виконавчих органів міських рад міст обласного значення та сільських, селищних, міських рад об'єднаних територіальних громад, призначим на посади, починаючи з 16.02.2021 р., після проходження перевірки знань та отримання позитивної або відмінної оцінки за її результатами.

 

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку