Новини

Порядок надання консультацій та роз’яснень з питань здійснення державного ринкового нагляду органами Держпраці

17.02.2021

Управління Держпраці у Чернівецькій області, як орган державного ринкового нагляду,  надає суб’єктам господарювання  консультаційну та методичну допомогу  відповідно до своєї компетенції.

Роз’яснюємо порядок надання органом державного ринкового нагляду безоплатної консультаційної підтримки суб’єктам господарювання  з питань здійснення державного ринкового нагляду.

Консультаційна та методична допомога надається заявникам  безоплатно після отримання письмового запиту.

Письмове  звернення може бути отримане поштою, або від керівника суб’єкта господарювання, фізичної особи - підприємця особисто, чи від уповноваженої ними особи.

Також звернення може бути отримане  з використанням засобів електронного зв’язку (електронне звернення).

У зверненні зазначається  найменування юридичної особи, поштова адреса; прізвище, ім’я. по батькові  фізичної особи - підприємця, поштова адреса, номер телефону.

Письмове звернення повинно містити підпис керівника суб’єкта господарювання, чи фізичної особи - підприємця та дату підпису.

В електронному зверненні зазначається адреса електронної пошти, на яку суб’єкту господарюванню може бути надіслана відповідь, або відомості про інші засоби  зв’язку з ним.

Застосування електронного цифрового підпису  під час надсилання  електронного звернення не вимагається.

Звернення, оформлене без дотримання зазначених вимог, повертається органом державного ринкового нагляду не пізніше, ніж через 10 днів з дня його надходження.

Консультації Управлінням можуть надаватися  у письмовій формі.

Форма отримання консультацій вказується суб’єктом господарювання  у зверненні.

Письмові консультації надаються  не пізніше, ніж упродовж  30 календарних днів з дня реєстрації  звернення  суб’єкта господарювання  через надсилання відповіді поштою, або з використанням  засобів електронного зв’язку.

 За необхідними роз'ясненнями та методичною допомогою суб’єктам господарювання, або підприємцям слід звертатися до відділу інспекційної діяльності, організаційно-аналітичного забезпечення, експертної роботи, ринкового нагляду та надання адміністративних послуг Управління Держпраці у Чернівецькій області:

  • 58003,  м. Чернівці, вул. Зелена, 3
  • тел./факс (0372) 55-37-24, 55-29-71
  • e-mail: 24cv@dsp.gov.ua

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку