Новини

Кабмін запровадив доплату медичним працівникам закладів освіти у розмірі 20% від посадового окладу

04.02.2021

Кабмін постановою від 03 лютого 2021 р. № 67 «Деякі питання оплати праці медичних працівників закладів освіти» запровадив з 1 січня 2021 р. та до відміни карантину, встановленого через COVID-19, доплати за роботу у несприятливих умовах праці та підвищеного ризику для здоров’я медичним працівникам закладів освіти державної і комунальної форми власності в розмірі 20% посадового окладу, визначеного за тарифними розрядами Єдиної тарифної сітки, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 р. № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери».

Також встановлено, що доплати, визначені цією постановою, здійснюються за рахунок коштів, передбачених на оплату праці працівників відповідного закладу освіти.

 

 

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку