Новини

МОЗ затвердило «Примірний перелік лікарських засобів та медичних виробів для надання медичної допомоги при невідкладних станах у пунктах щеплення»

04.02.2021

Наказом Міністерства охорони здоров'я від 2 лютого 2021 р. № 165 затверджено «Примірний перелік лікарських засобів та медичних виробів для надання медичної допомоги при невідкладних станах у пунктах щеплення». 

Як зазначив заступник Міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко, даний перелік включає необхідні лікарські засоби та медичні вироби для надання медичної допомоги у випадку розвитку несприятливих подій після проведення імунізації. 

«Невідкладна допомога повинна надаватися до приїзду бригади екстреної медичної допомоги. Тому все, що затверджено наказом, є обов'язковим до виконання центрами надання первинної медичної допомоги, пунктами щеплення, як постійними так і тимчасовими (мобільні бригади). Імунізація проти COVID-19 повинна пройти із забезпеченням максимального рівня безпеки та захисту для усіх, хто будете вакцинуватися» – підкреслив Головний державний санітарний лікар.

За матеріалами МОЗ України

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку