Новини

ПриватБанк відкрив кредитування підприємців за державними гарантіями

29.01.2021

ПриватБанк відкрив кредитування підприємців та МСБ за програмою державних гарантій. Відтепер бізнес-клієнти, які підходять під критерії, затверджені Постановою Кабінета Міністрів №1151 від 25.11.2020, зможуть отримувати фінансування в ПриватБанку з частковим забезпеченням державними гарантіями.

Як повідомив керівник Дирекції МСБ ПриватБанку Євген Заіграєв, кредитування під державні гарантії можливо буде також поєднувати з фінансуванням по державній програмі «доступні кредити 5-7-9%», за якою ПриватБанк видав вже більше 2,3 тисяч кредитів бізнесу, вдвічі випереджаючи наступний банк-лідер.

Подати заявку на отримання фінансування з частковим забезпеченням державними гарантіями можна на сайті Приватбанку на сторінці: pb.ua/derggarant. Нагадаємо, що в 2020 році ПриватБанк профінансував майже 25 тисяч бізнес-клієнтів на загальну суму 8,9 мільярдів гривень.

За матеріалами ПриватБанк 

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку