Новини

Урегульовано медичне обслуговування учнів закладів загальної середньої освіти

28.01.2021
Тема:

Кабмін затвердив Порядок здійснення медичного обслуговування учнів закладів загальної середньої освіти постановою від 20.01.2021 № 31 (далі — Порядок № 31), який регулює процес медичного обслуговування учнів закладів загальної середньої освіти.

Відповідно до п. 3 Порядку № 31 медичне обслуговування учнів здійснюється медичним працівником, який, як правило, входить до штату закладу освіти. У разі відсутності в закладі освіти медичного працівника заклад освіти укладає із ЗОЗ, що провадить господарську діяльність із медичної практики (сестринська справа, педіатрія, загальна практика — сімейна медицина), закладом з надання первинної медичної допомоги — територіальним центром первинної медико-санітарної допомоги або ФОП, які провадять господарську діяльність із медичної практики, договір про медичне обслуговування учнів. Таким чином, у ЗОЗ-КНП нарешті з’явилася підстава укладати договори зі школами для надання медичних послуг учням.

Порядок № 31 набрав чинності 21 січня 2021 року.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку