Новини

Експериментальний проект із впровадження е-ТТН продовжено до 30 липня 2021 року

24.12.2020

23 грудня на своєму засіданні Уряд схвалив зміни до розпорядження КМУ, які продовжують термін реалізації експериментального проекту із впровадження електронної товарно-транспортної накладної (е-ТТН) для вантажних автоперевезень до 30 липня 2021 року.

Про це повідомив Міністр інфраструктури Владислав Криклій.

«Повна цифровізація та диджиталізація галузі залишається нашим основним пріоритетом. Цього року ми дали старт експериментальному проєкту із впровадження е-ТТН для вантажних автоперевезень із терміном реалізації до 31 грудня 2020-го. Але через пандемію та кризу експеримент не встиг пройти завершальні етапи. До реалізації цього проєкту в 4 кварталі 2020 долучилися кілька загальноукраїнських підприємств, які схвально його оцінили та висловили підтримку щодо участі в наступних етапах. Тому ми прийняли рішення продовжити терміни закінчення експерименту до 30 липня 2021 року з метою його повної реалізації», — пояснив очільник Міністерства.

Учасниками вищезазначеного проекту є ТОВ «СОВТЕС», «ВЧАСНО СЕРВІС», «ДОКУМЕНТ.ОНЛАЙН», «ІНТЕКРЕСІ ДІЛЗ», «АТС», «СМАРТТЕНДЕР» та «ППЛ 33-35». Наразі вони укладають відповідні угоди про підключення з ГО «Інститут аналітики та адвокації».

Нагадаємо, 16 грудня, на своєму засіданні Уряд схвалив зміни до постанови КМУ, які продовжують строк реалізації експериментального проекту з впровадження електронних бланків дозволів на міжнародні вантажні автоперевезення до 31 грудня 2021 року.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку