Новини

ДПС оприлюднено інформацію щодо обсягу проданого пального у розрізі територій

03.12.2020

З огляду на численні звернення обласних, районних, міських та селищних рад щодо розподілу частини акцизного податку з виробленого в Україні та ввезеного на митну територію України пального до загального фонду бюджетів місцевого самоврядування повідомляємо.

Постановою КМУ від 12.02.2020 № 73 «Деякі питання зарахування частини акцизного податку з виробленого в Україні та ввезеного на митну територію України пального до загального фонду бюджетів місцевого самоврядування у 2020 році» затверджено порядок розрахунку частки акцизного податку.

Наразі ДПС, на виконання вимог цієї постанови, двічі на рік здійснює відбір інформації з урахуванням даних РРО про обсяг роздрібного продажу пального (за півріччя) у розрізі КОАТУУ (Державний класифікатор суб’єктів адміністративно-територіального устрою)  та літрах.

Для надання можливості органам місцевого самоврядування самостійно аналізувати інформацію про виторги, проведені через РРО при продажу пального, у розрізі адміністративно-територіального поділу на вебпорталі ДПС у розділі «Діяльність» створено нову рубрику «Інформація щодо обсягу проданих через РРО підакцизних товарів у розрізі КОАТУУ».

Наразі у новій рубриці розміщено:

Надалі інформація щодо обсягу проданого через РРО пального у розрізі КОАТУУ розміщуватиметься на вебпорталі ДПС поквартально.

За матеріалами ДПС України

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку