Новини

Штрафи для ЗОЗ за відсутність масок у відвідувачів

14.11.2020
Тема:

ВРУ 03.11.2020 р. ухвалила проєкт закону «Про внесення змін до Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення" щодо запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» від 17.07.2020 р. № 3890Проєкт пропонує встановити фінансові санкції для підприємств за пропуск, допуск особи в громадські будинки, споруди, громадський транспорт під час дії карантину без одягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно, або невжиття заходів щодо перебування особи в громадських будинках, спорудах, громадському транспорті без такого засобу індивідуального захисту. Штраф становитиме від 200 до 300 НМДГ (3 400–5 100 грн).

Таким чином, з набранням чинності цією нормою ЗОЗ, які не вживатимуть заходів щодо перебування їхніх відвідувачів без масок, понесуть відповідальність.

 

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку