Новини

Особам рядового і начальницького складу ДСНС надали відстрочку від призову на строкову військову службу — ВРУ прийняла за основу відповідний законопроект

06.11.2020

5 листопада Верховна Рада прийняла Закон "Про внесення зміни до статті 17 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу" щодо відстрочки від призову на строкову військову службу деяких категорій громадян" (законопроект №3689).

Законом врегульовано питання, пов’язані з наданням відстрочки від призову на строкову військову службу для продовження професійної діяльності особам рядового і начальницького складу служби цивільного захисту, прийнятим на службу до органів та підрозділів Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Відповідні зміни внесено до абз. 8 ч. 13 ст. 17 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», зокрема, після слова “поліцейським” доповнено словами “та особам рядового і начальницького складу служби цивільного захисту”.

У разі прийняття, Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування.

За матеріалами ВРУ

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку