Новини

Підручники та посібники школярам і педагогам: нова редакція Порядку забезпечення

25.10.2020
Тема:

Кабмін постановою від 13.10.2020 р. № 957 виклав у новій редакції Порядок забезпечення підручниками та посібниками здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників, затверджений постановою КМУ від 23.01.2019 р. № 41.

Нова редакція уточнює, що цим документом мають керуватися при забезпеченні підручниками закладів освіти, що забезпечують здобуття саме повної загальної середньої освіти, та саме тими підручниками, яким надано відповідний гриф МОН. Крім того, до посібників віднесено і посібники серії «Шкільна бібліотека», навчальні та навчально-методичні (методичні) посібники, що виготовлені поліграфічним способом або як самостійні електронні видання/електронні версії друкованих видань, а також словники для класів (груп) з навчанням українською мовою, мовами національних меншин та корінних народів.

Оновлено, зокрема, і норми визначення потреби в підручниках та посібниках, обсяг, в якому здійснювати видання.

Крім того, внесено низку уточнень у строки використання підручників.

Постанова № 957 набрала чинності 16.10.2020 р.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку