Новини

Визначення результатів виконання завдань держслужбовцями категорій «Б» і «В»: Методрекомендації НАДС

10.10.2020
Тема:

НАДС наказом від 18.09.2020 р. № 174-20 затвердило Методичні рекомендації щодо визначення результатів виконання завдань державними службовцями, які займають посади державної служби категорій «Б» і «В», та затвердження висновку (далі — Методрекомендації № 174-20).

Їх рекомендується застосовувати під час:

  • визначення результатів виконання завдань (підготовки проекту наказу (розпорядження) про визначення результатів виконання завдань держслужбовцями (далі — проект наказу (розпорядження) про визначення результатів виконання завдань) із списком держслужбовців, подання письмових звітів, проведення оціночних співбесід, заповнення форм щодо результатів виконання завдань держслужбовцем. Рекомендований перелік питань для проведення оціночної співбесіди затверджено в додатку до Методрекомендацій № 174-20;
  • затвердження висновку щодо оцінювання результатів службової діяльності державних службовців (крім випадків, коли жодне із визначених завдань не підлягає оцінюванню) та ознайомлення з ним державного службовця.

Відповідно до п. 13 Порядку проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, затвердженого постановою КМУ від 23.08.2017 р. № 640, визначення результатів виконання завдань проводиться в жовтні–грудні за період з 1 січня поточного року або з дати визначення завдань і ключових показників до дати прийняття наказу (розпорядження) про визначення результатів виконання завдань.

З метою належної підготовки до визначення результатів виконання завдань службам управління персоналом держоргану, штатна чисельність якого перевищує 50 осіб, рекомендується розпочати підготовку проекту наказу (розпорядження) про визначення результатів виконання завдань та подати його на затвердження не пізніше 5 жовтня звітного року.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку