Новини

Перевірки держнагляду у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування проводитимуться не частіше ніж раз на 2 роки

11.08.2017
Тема:

Законом «Про внесення змін до Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» щодо лібералізації системи державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» від 05.04.2007 р. № 1726-VIII змінено періодичність планових заходів державного нагляду (контролю) за діяльністю суб’єктів господарювання, яку віднесено до високого ступеня ризику, з одного разу на рік до одного разу на 2 роки.

Уряд, у свою чергу, на сьогоднішньому засіданні привів у відповідність до акта вищої юридичної сили акти Кабінету Міністрів України.

Зокрема, внесено зміни до п. 7 додатка до постанови КМУ «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування та визначається періодичність проведення планових заходів державного нагляду (контролю) органами Пенсійного фонду України» від 29.07.2015 р. № 528 .

Таким чином, планові заходи державного нагляду (контролю) за дотриманням суб’єктами господарювання з високим ступенем ризику вимог законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування, що реалізуються органами Пенсійного фонду України, проводитимуться з періодичністю не частіше ніж один раз на два роки.

(за матеріалами Урядового порталу)

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку