Новини

Грошова компенсація вартості одноразової натуральної допомоги "Пакунок малюка": алгоритм дій

16.09.2020

Міністерство соціальної політики України на своїй сторінці у Facebook нагадує про алгоритм дій для отримання грошової компенсації вартості одноразової натуральної допомоги "Пакунок малюка" та алгоритм дій для закладів торгівлі.

Нагадуємо: 29 липня Урядом прийнято рішення розпочати з 1 вересня 2020 р. по 31 грудня 2021 р. пілотного проекту "Монетизація одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» за участю акціонерного товариства комерційний банк "ПриватБанк" (постанова Кабінету Міністрів України від 29.07.2020 № 744 ).

Механізм реалізації пілотного проекту "Монетизація одноразової натуральної допомоги "пакунок малюка" у 2020 - 2021 роках передбачає перерахування грошової компенсації вартості одноразової натуральної допомоги "пакунок малюка"на поточний рахунок із спеціальним режимом використання батьків, у яких народилася дитина, а в разі їх відсутності - патронатних вихователів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів новонародженої дитини, відкритий в АТ «КБ «ПриватБанк». 

Нет описания фото.

Нет описания фото.

Нет описания фото.

Нет описания фото.

Нет описания фото.

На изображении может находиться: один или несколько человек

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку