Новини

МОЗ ініціює зміни до постанови Уряду про встановлення карантину, після наради з мерами міст

15.09.2020

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов провів селекторну нараду з мерами українських міст, під час якої були досягнуті домовленості між МОЗ та місцевою владою щодо протиепідемічних заходів, які мають бути вжиті під час епідемії COVID-19.

“Ми знайшли спільне бачення та спільну філософію щодо того, як нам забезпечити виконання усіх норм та зробити їх максимально прийнятними для жителів міст. Обговорили багато проблемних моментів: масові заходи, роботу транспорту та ринків, інші обмеження, яких треба дотримуватись, щоб протистояти поширенню епідемії. Та дослухалися один до одного”, - зазначив Міністр під час наради.

За результатами зустрічі, міністерство ініціює відповідні зміни до постанови Уряду щодо карантинних заходів, які торкнуться роботи освітніх закладів, дитячих садків та транспорту. Мери міст своєю чергою взяли на себе відповідальність щодо забезпечення контролю за дотриманням встановлених вимог та правил адаптивного карантину.

За матеріалами МОЗ України

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку