Статті

Д

Дебет Плюс: модульність як запорука успіху

01 листопада, 2021
Тема:

Платіть лише за те, чим користуєтеся! Це стосується не тільки комплектації програмного забезпечення, а й супроводу. Можливість самостійно обирати потрібний вам функціонал програми — це не данина моді, а необхідність, продиктована часом.

Уже понад 20 років компанія «Дебет Плюс» працює на ринку вітчизняного програмного забезпечення для автоматизації бухгалтерського обліку та фінансової звітності. Серед наших клієнтів більше ніж тисяча бюджетних, комунальних та комерційних установ із різних регіонів України, які вже використовують «Дебет Плюс» для вирішення щоденних завдань бухобліку. Це заклади охорони здоров’я державної та комунальної форми власності.

Що ж для всіх них означає «бути користувачем програми „Дебет Плюс“»? Це означає отримати додаткові переваги.

  1. Програму для автоматизації обліку безпосередньо від розробника. Команда наших програмістів розробляє та вдосконалює програмний комплекс у разі будь-яких змін чинного законодавства України.

  2. Перевірений і випробуваний роками алгоритм упровадження програми. Це можливість навчатися без відриву від роботи, онлайн, у зручному для вас темпі та у зручний час.

  3. Супровід, який включає в себе як оновлення програмного забезпечення, так і консультації від наших бухгалтерів-консультантів.

Щодо функціоналу програми, то ми завжди дотримуємося позиції «гнучкості й універсальності». Саме тому ми за модульний підхід в автоматизації бізнес-процесів. Наші користувачі самі обирають, чим їм користуватися:

  • облік заробітної плати;

  • тарифікація;

  • преміювання медичних працівників;

  • облік ТМЦ, основних засобів та МНМА;

  • банківські та касові операції;

  • АРМ «Касир»;

  • бюджетні зобов’язання;

  • облік продуктів харчування з технологічними картками та накопичувальними відомостями руху;

  • оренда нерухомого майна;

  • облік роботи автомобільного парку;

  • облік лікарських засобів та матеріалів медичного призначення;

  • звіт про доходи та витрати за формою № 1-НС;

  • галузева та об’єднана звітність.

Обрали тільки облік зарплати — сплачуєте тільки за придбане ПЗ та його супровід. «А що робити, якщо виникне потреба розширити функціонал?» — запитаєте ви. На будь-якому етапі співпраці з нами ви можете розширити як функціонал програми, придбавши додаткові підсистеми чи модулі, так і обсяги послуг супроводу. З «Дебет Плюс» ви завжди будете в плюсі.

Програмний комплекс «Дебет Плюс» отримав експертний висновок № 1231 від 1 квітня 2021 року, який підтверджує відповідність програми вимогам технічного захисту інформації згідно із затвердженим спільним наказом Адміністрації Держспецзв’язку та Держспоживстандарту України від 25.04.2007 № 75/91, та не потрапляє під санкційні заборони (Указ Президента України від 15.05.2017 № 133/2017 уводить у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28.04.2017 «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», оновлено Указом Президента України від 21.06.2018 № 176/2018 рішення «Про застосування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» від 21.06.2018).

«Дебет Плюс» — це програмний продукт, розроблений в Україні та для України.

 

 

 

 

 

 

Про ці та інші можливості читайте на сайті debet.com.ua в розділі «Статті», дивіться відеопрезентації на нашому YouTube-каналі або зателефонуйте нашим менеджерам та отримайте розгорнуту відповідь на всі запитання щодо придбання, впровадження та підтримки програми «Дебет Плюс».

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку