Статті

О

Облік заробітної плати: комплексна автоматизація з індивідуальним підходом

18 вересня, 2022
Тема:

Яке б підприємство, установу чи організацію ви не взяли, нарахувати, як мінімум, оклад і порахувати та виплатити податки з доходів вам обов’язково треба буде. Саме тут стане в пригоді програма автоматизації бухгалтерського, оперативного та фінансового обліку «Дебет Плюс» — українська альтернатива російському програмному забезпеченню.

Навіть у простому варіанті, окрім окладів, є ще відпускні, лікарняні, премії. І так зручно, коли розрахунок по середньому виконується в програмі автоматично, а не примушує підіймати стоси паперів із записами за 12 попередніх місяців. У програмі «Дебет Плюс» усі ці розрахунки реалізовані в стандартній конфігурації, без будь-яких доплат за найпотрібніший функціонал.

Використовуйте максимум функціоналу

Та давайте заглибимося в тему заробітної плати ретельніше. Специфіка розрахунку зарплати є в кожній галузі, тому саме для закладів бюджетного сектору, зокрема закладів освіти,  ми пропонуємо інструмент розрахунку тарифікації педагогічних працівників. Це окремий модуль з можливістю налаштувань додаткових доплат — від вислуги років до доплати за перевірку зошитів. Усе відповідно до 102 інструкції. «Дебет Плюс» дозволяє легко поєднувати окладну й відрядну оплати праці та різні графіки роботи. А ще:

  • різноманітні сумові та процентні надбавки й доплати;
  • відпускні й лікарняні з автоматичним розрахунком статистики;
  • імпорт електронних лікарняних, експорт заяви-розрахунку на виплату лікарняного за рахунок фонду соціального страхування;
  • індексація;
  • об’єднана звітність ПДФО та ЄСВ;
  • журнали-ордери (меморіальні ордери), які просто формуються за результатами розрахунку зарплати;
  • розрахунково-платіжна відомість;
  • експорт перерахувань ЗП на карткові рахунки в банках;
  • та багато іншого.

Якщо зараз, читаючи ці рядки, у вас з’явилася думка «Це ми вже чули. Спробували б ви автоматизувати нашу зарплату», то ось вам зустрічна пропозиція: «Зателефонуйте нам і здивуйте новим розрахунком. А ми, у свою чергу, здивуємо вас різноманіттям готових варіантів автоматизації конкретно вашого розрахунку зарплати».

Для повноти розуміння як обліковувати зарплату в програмі «Дебет Плюс» перегляньте відеоуроки.

Платіть тільки за те, чим користуєтеся

Завдяки модульному підходу до побудови комплексного обліку на підприємстві, ви можете почати процес впровадження програми «Дебет Плюс» у своїй роботі з будь-якої ділянки бухобліку, поетапно підключаючи за потреби додатковий функціонал.

Працюйте з будь-якої точки земної кулі та в будь-який час

Ми підготували для вас чудову пропозицію при переході з іншого програмного забезпечення! Приваблива ціна на програму «Дебет Плюс» та можливість розмістити ваші програми в хмарі у нашого партнера — хмарного оператора GigaCloud. Доступ до всіх потрібних вам програм у режимі 24/7.

Використовуйте сучасне програмне забезпечення для обліку вже сьогодні

Тому радимо обов’язково переглянути відеопрезентацію про можливості програми «Дебет Плюс» на нашому сайті debet.com.ua або YouTube-каналі. А ще краще, зателефонуйте нам і запишіться на безкоштовну онлайн-презентацію, під час якої ви зможете отримати відповіді на всі ваші запитання.

+38 067 620 81 58

+38 067 327 42 81

+38 044 232 46 35

 

І головне, тримайте баланс у житті, а про бухгалтерський баланс потурбуємося ми.

Все буде Україна!

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку