Новости

31 липня Україну поділять на чотири зони: “червону”, “помаранчеву”, “жовту” та “зелену”. А з 1 серпня відкриють дитячі табори, - МОЗ України

30.07.2020

МОЗ України на своїй сторінці у Facebook повідомляє що під час брифінгу Міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив:

"Відкриття дитячих закладів оздоровлення та відпочинку з 1 серпня поточного року буде здійснюватися у “жовтій” та “зеленій” зонах за результатами перевірки спеціально створених на місцях комісій. До їхнього складу входять представники Держпродспоживслужби, ДСНС, Держпраці. Правила роботи дитячих таборів в умовах карантину будуть опубліковані найближчим часом. Контроль за їх дотриманням покладений на Держспоживслужбу".

Також, МОЗ ініціюватиме проведення 31 липня засідання Державної комісії ТЕБ та НС для оцінки епідемічних показників у регіонах і присвоєння їм відповідно “червоного”, “помаранчевого”, “жовтого” та “зеленого” рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

За матеріалами МОЗ України 

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи