Новости

Банки можуть не подавати фінзвітність на паперових носіях за перше півріччя та 9 місяців 2020 року

30.07.2020

Національний банк України дозволив банкам не подавати на паперових носіях фінансову звітність за перше півріччя та 9 місяців 2020 року за умови її розміщення на вебсайті банку.

Таке рішення обумовлене продовженням карантину та обмежувальних заходів для запобігання поширенню коронавірусу COVID-19.

Також Національний банк дозволив відповідальним особам банківських груп не подавати на паперових носіях проміжну консолідовану звітність банківської групи та проміжну субконсолідовану звітність підгруп банківської групи за II та III квартали 2020 року за умови її розміщення на власних сайтах до 31 серпня та до 30 листопада 2020 року відповідно.

Такі зміни передбачені постановою Правління Національного банку України від 29 липня 2020 року № 108 "Про внесення змін до постанови Правління Національного банку України від 16 квітня 2020 року № 51". Постанова набирає чинності з дня, наступного за днем її офіційного опублікування. 

Нагадаємо, у квітні 2020 року банки та відповідальні особи банківської групи отримали можливість не подавати до Національного банку фінансову звітність за 2019 рік та за І квартал 2020 року на паперових носіях за умови її розміщення на власних сайтах. 

За матеріалами НБУ

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи