Новости

Кабмін доповнив перелік першочергових платежів, які здійснює Казначейство

20.05.2020

Видатки державного бюджету на виконання заходів з запобігання поширенню та боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, будуть здійснюватися в першу чергу і в повному обсязі. Відповідне рішення 20 травня 2020 року було прийнято на засіданні Кабінету Міністрів України.

Зміни до урядової постанови №710 «Про ефективне використання бюджетних коштів» передбачають оновлення переліку першочергових платежів, які здійснюються Державною казначейською службою, в частині  реалізації програми державних гарантій медичного обслуговування населення; фінансового забезпечення виплати пенсій, надбавок та підвищень до пенсій, призначених за пенсійними програмами, та дефіциту коштів Пенсійного фонду; соціального забезпечення;  національної безпеки і оборони, у тому числі пов’язаними з проведенням операції Об’єднаних сил.

Доповнення пріоритетних видатків дозволять ефективно і раціонально використовувати бюджетні кошти та проводити першочергові платежі по нагальним сьогодні видаткам.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи