Новости

З 22 травня планується другий етап пом’якшення карантину , - МОЗ України

14.05.2020

Другий етап послаблення карантину можливий уже з 22 травня і буде розглядатися на одному із найближчих засідань Кабінету Міністрів. 

Про це Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов заявив на щоденному брифінгу. 

“Серед пом’якшень, які ми пропонуємо з 22 травня є дозвіл на проведення спортивних змагань, але без глядачів; дозвіл на роботу готелів окрім хостелів та без функціонування ресторанів та спортивних залів; дозвіл на проведення зовнішнього незалежного оцінювання та роботу громадського транспорту і дошкільних навчальних закладів”, – перелічив Максим Степанов.

Як підкреслив Міністр, всі послаблення карантину можливі лише за умови дотримання протиепідемічних правил: маскового режиму, соціальної дистанції, дезінфекції антисептиками для рук, тощо. 

При цьому самі пом’якшення будуть проводитися у 4 етапи. “Нами вже розроблений поетапний вихід з карантину. Він дуже чіткий і може бути прийнятий на найближчому засіданні Кабміну. Мова йде про чотири етапи виходу з карантину. Всі вони відповідають певним критеріям і під кожен з цих етапів є певні пом’якшення. Перший етап був 11 травня, другий – плануємо на 22 травня”, –  сказав Максим Степанов.

За матеріалами МОЗ України

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи