Новости

НБУ переносить старт роботи СЕП у режимі 23/7 у зв’язку з карантином

21.03.2020

Національний банк переносить строк запровадження роботи системи електронних платежів Національного банку України (далі – СЕП) у режимі 23/71.

1відповідно до рішення Правління Національного банку України від 20 березня 2020 року № 198 “Про внесення зміни до рішення Правління Національного банку України від 25 лютого 2020 року № 142”

Це зумовлено розумінням труднощів, які виникли у персоналу банків y зв'язку із встановленням на території України карантину та заходами щодо запобігання поширенню коронавірусної хвороби COVID-19. 

Новий регламент роботи СЕП буде запроваджено через 30 календарних днів із дня закінчення карантину 2. Національний банк повідомлятиме про це додатково.

установленого постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 “Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” (зі змінами).

Нагадаємо, що раніше Національний банк планував перехід СЕП на розширений регламент роботи з 01 квітня 2020 року, що передбачало доступність системи для проведення міжбанківських платежів 23 години на добу 7 днів на тиждень.

За матеріалами НБУ

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи