Новости

Погоджено специфікацію та умови закупівлі медичних послуг за програмою медичних гарантій

10.02.2020
Тема:

МОЗ України 21 січня погодило розроблені НСЗУ специфікації та умови закупівлі медичних послуг за програмою медичних гарантій, що запрацює в повному обсязі з 1 квітня 2020 року. Ознайомитися з ними можна за посиланням https://nszu.gov.ua/likar-2020. Загалом до цієї програми входять 27 пакетів медичних послуг.

НСЗУ закуповуватиме послуги з охорони здоров’я в закладах усіх рівнів надання медичної допомоги за умови дотримання ними умов надання конкретних послуг, а також їхнього обсягу. Нагадаємо, що програма медичних гарантій організована через пакети медпослуг, до яких застосовують єдиний опис щодо специфікації послуг і до надання яких установлюють єдині умови.

Зверніть увагу, що вимоги є мінімальними — лише специфікують окремі важливі для програми медичних гарантій умови роботи надавачів за договором з Національною службою здоров’я і не є галузевими стандартами у сфері охорони здоров’я.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи