Новости

Що потрібно медзакладу для подання пропозиції

06.02.2020

Підготовка до укладення договорів про медичне обслуговування населення з НСЗУ на фінальному етапі. Найближчим часом з'явиться оголошення про укладення таких договорів та розпочнеться подання пропозицій. Цей час варто використати для того, аби перевірити, чи є у вас все необхідне для подання пропозицій. А саме:

  • Заклад автономізований. Тобто організаційно-правова форма вашого закладу - комунальне підприємство і про це зазначено в Єдиному державному реєстрі (ЄДР).
  • Ваш заклад має рахунок в державному або приватному банку (зверніть увагу - це не рахунок в органах Державної казначейської служби, а саме рахунок в банку), на який надходитимуть кошти від НСЗУ за договором. Номер рахунку необхідно зазначати за стандартом IBAN.
  • У вас є комп'ютери, підключені до мережі інтернет.
  • У вас є електронна медична інформаційна система (МІС), одна з тих, які підключені до центральної бази даних електронної системи охорони здоров'я (далі - ЕСОЗ).
  • Ваш заклад зареєстрований в ЕСОЗ та верифікований НСЗУ. Заклад буде верифікований НСЗУ тільки за умови подання достовірної та актуальної інформації. В іншому випадку ви отримаєте інструкції з виправлення помилок. Дотримуйтесь цих інструкцій. 

Важливо! Якщо дані про заклад в ЕСОЗ внесено некоректно чи не в повному обсязі, заклад не пройде перевірку на платформі SmartTender і подати пропозицію буде неможливо.

  • Ваш підрядник (у разі наявності відповідного договору) зареєстрований в ЕСОЗ.
  • Керівник закладу має кваліфікований електронний підпис працівника закладу (КЕП, раніше ЕЦП). За відсутності керівника на час подання пропозиції та (або) підписання договору, КЕП має бути в особи, уповноваженої на подання пропозиції та підписання договору з НСЗУ.
  • Ви підготували документи, які є джерелом інформації для подання пропозиції, а саме:
  1.  Статут закладу;
  2.  Ліцензія на здійснення господарської діяльності з медичної практики, залежно від того, коли ваш заклад отримав ліцензію, це може бути:
  • ліцензія на бланку, якщо документ отримали до 1 січня 2017 року;
  • або наказ МОЗ, якщо ліцензію отримали після 1 січня 2017 року.
  1.   Довідка з банку (вам буде потрібно ввести номер IBAN вашого банківського рахунку).
  2.   Договори з вашими підрядниками - іншими закладами охорони здоров’я, які надають медичні послуги пацієнтам вашого закладу.
  3.   Табель матеріально технічного оснащення вашого закладу (вам буде потрібен перелік основного діагностичного та іншого медичного обладнання).
  4.   Статистичні форми:
  • форма 20 (кількість операцій, проведених у стаціонарних умовах у 2018 році, кількість оперованих хворих у стаціонарних умовах у 2018 році);
  • форма 21;
  • форма 21а.

Оголошення про початок прийому пропозицій з’явиться на сайті НСЗУ. Про це ми також повідомимо на сторінці у фейсбуці. Стежте за нашими офіційними каналами інформації.

За матеріалами НСЗУ

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи