Новости

Кваліфіковані надавачі електронних довірчих послуг мають синхронізувати час із Всесвітнім координованим часом

11.01.2020

Національний банк України визначив порядок синхронізації часу в програмно-технічних комплексах кваліфікованих надавачів електронних довірчих послуг,  внесених до Довірчого списку за поданням засвідчувального центру Національного банку, та їхніх відокремлених пунктів реєстрації. Йдеться про синхронізацію зі Всесвітнім координованим часом під час надання кваліфікованих електронних довірчих послуг та під час ведення журналів аудиту подій в інформаційно-телекомунікаційних системах таких надавачів.

Відповідні норми містить постанова Правління Національного банку України від 24.12.2019 №153 "Про затвердження Положення про синхронізацію часу у програмно-технічних комплексах кваліфікованих надавачів електронних довірчих послуг, внесених до Довірчого списку за поданням засвідчувального центру", що набирає чинності з 11.01.2020.

Зокрема, цей документ встановлює:

  • перелік джерел для отримання сигналів точного часу надавачами;
  • обов’язок кожного надавача розробити порядок синхронізації часу зі Всесвітнім координованим часом;
  • обов’язок кожного надавача забезпечити синхронізацію часу всіх серверів і робочих станцій надавача та його відокремлених пунктів реєстрації відповідно до розробленого порядку синхронізації часу із Всесвітнім координованим часом.
За матеріалами НБУ

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи