Новости

Заклади охорони здоров'я зобов'язані невідкладно повідомляти про звернення потерпілого з посиланням на нещасний випадок

10.10.2019

У зв'язку з набранням чинності Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 р. № 337 (далі - Порядок) фахівці ГУ Держпраці в Івано-Франківській області доводять до відома вимоги п. 6 Порядоку:

Заклад охорони здоров'я зобов'язаний невідкладно передати з використанням засобів зв'язку (факс, телефонограма, електронна пошта) та протягом доби на паперовому носії екстрене повідомлення про звернення потерпілого з посиланням на нещасний випадок та/або гостре професійне захворювання (отруєння) на виробництві (у разі можливості з висновком про ступінь тяжкості травм) за формою згідно з додатком 1:

  • підприємству (установі, організації), де працює потерпілий або на якому він виконував роботу;
  • територіальному органові Держпраці за місцем настання нещасного випадку та/або гострого професійного захворювання (отруєння);
  • робочому органові виконавчої дирекції Фонду соціального страхування за місцем настання нещасного випадку»

Порушення встановленого порядку надання повідомлення (інформації) Держпраці про нещасний випадок на виробництві тягне за собою адміністративну відповідальність відповідно до ч. 6 ст. 41 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи