Новости

Як визначають доходи ФОП під час призначення субсидії

10.10.2019

Відповідно до п. 40 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабміну від 21.10.1995 р. № 848, для фізичних осіб - підприємців, які обрали спрощену систему оподаткування, незалежно від отриманих (неотриманих) доходів до сукупного доходу за кожний місяць враховується дохід, обчислений в таких розмірах мінімальної заробітної плати, встановленої станом на кінець періоду, за який враховуються доходи:

  • однієї мінімальної заробітної плати - для платників ЄП І групи;
  • двох мінімальних заробітних плат - для платників ЄП ІІ групи;
  • трьох мінімальних заробітних плат - для платників ЄП ІІІ групи.

При цьому для ФОП, які обрали спрощену систему оподаткування і є платниками ЄП першої - третьої груп, не враховується дохід, отриманий самозайнятою особою, та дохід від провадження підприємницької діяльності, інформацію про які подано ДПС на запит структурного підрозділу з питань соціального захисту населення. Система оподаткування та група платника єдиного податку для спрощеної системи оподаткування визначається на початок місяця, з якого призначається житлова субсидія.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи