Новости

Мінрегіон: орієнтовний календарний старт опалювального періоду — 15 жовтня

08.10.2019

Підприємства житлово-комунального господарства України вже на завершальному етапі підготовки до опалювального сезону 2019/20. Орієнтовний календарний старт – 15 жовтня. Але, якщо середньодобова температура протягом трьох діб буде нижче +8ºС – регіони можуть розпочати підключення до тепла раніше. Області запевняють про повну готовність, проте маємо певні проблеми, адже 116 підприємств теплоенергетики досі не отримали номінації від НАК «Нафтогаз України». Вони мають велику заборгованість за газ та не виконують вимог законодавства щодо мінімального рівня розрахунків для отримання газу на пільгових умовах. Але Уряд робить все, щоб у громадах не виникало проблем і тепло було надано вчасно. Про це сказала Міністр розвитку громад та територій України Альона Бабак.

Нагадаємо, з метою забезпечення своєчасного початку та сталого проходження опалювального періоду 2019/20 року, на засіданні Кабміну 29 вересня 2019 року було прийнято рішення № 921-р "Деякі питання опалювального періоду 2019/20 року".

За матеріалами Мінрегіон

 

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи