Новости

УВАГА! Зміна договорів про визнання електронних документів у зв’язку з реорганізацією ДФС на ДПС

13.09.2019

Звертаємо увагу платників податків, що у зв’язку з реорганізацією та перейменуванням ДФС на ДПС Державною податковою службою були запроваджені нові договори про визнання електронних документів. Переглянути перелік договорів можна тут та в Електронному кабінеті за посиланням.

Нагадаємо, що згідно п. 1 р. ІІІ Порядку обміну електронними документами з контролюючими органами, затвердженого наказом МФУ від 06.06.2017 № 557,  юридичні особи, самозайняті особи, податкові агенти, контролюючі органи, органи державної влади, органи місцевого самоврядування набувають статусу суб’єкта електронного документообігу з дати укладення Договору, примірну форму якого визначено у додатку 1 до цього Порядку, шляхом приєднання до нього на підставі Заяви про приєднання до Договору.

Платники податків укладають Договір про визнання електронних документів з головними управліннями ДПС.

Також зауважимо, що платникам, у яких договори уже укладені, переукладати їх не потрібно! Укладені договори діють до закінчення терміну дії сертифікатів.

Увага! Платникам, які подають заяву про приєднання до договору про визнання електронних документів, необхідно обирати Договір з Головним управлінням ДПС.

За матеріалами M.E.Doc 

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи