Новости

Увага! Оновлено Державний реєстр РРО

15.04.2024
Тема:

ДПС України наказом від 09.04.2024 № 266 внесла зміни до наказу ДПС України від 21.12.2020 № 744 та затвердила в новій редакції Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій.

Оновлений Державний реєстр РРО містить:

  • перелік РРО, дозволених до первинної реєстрації (розділ І), — 75 моделей;
  • перелік РРО, первинна реєстрація яких заборонена (розділ ІІ), — 129 моделі.

Також кожен із розділів реєстру містить інформацію про комп’ютерно-касові системи, вбудовані електронні контрольно-касові реєстратори, спеціалізовані електронні контрольно-касові апарати для реалізації пального, автомати з продажу товарів (послуг), спеціалізовані електронні контрольно-касові реєстратори операцій з торгівлі валютними цінностями в готівковій формі тощо.

Зауважимо, що на період дії воєнного стану на території України доступ до публічних електронних реєстрів обмежено, тому завантажити реєстр можна на офіційному сайті ДПС України (https://tax.gov.ua/ «Законодавство» «Податкове законодавство» «Накази» «Наказ ДПС України від 09.04.2024 № 266 “Про внесення змін до наказу ДПС від 21.12.2020 № 744”»).

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи