Новости

Уряд запустив єдину платформу допомоги врятованим від війни українцям

16.03.2023
Тема:

Це перший в Україні онлайн-майданчик, де зібрана повна інформація про всі ключові сервіси допомоги постраждалим внаслідок війни. Завдяки платформі громадяни зможуть простіше і швидше зв’язатися з потрібним сервісом.

Платформа допомоги врятованим діє за посиланням.

  • Урядовий сервіс створений за підтримки Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні.
  • На платформі зібрані всі ключові служби, що надають українцям психологічну, юридичну та соціальну допомогу. 
  • Крім того, на сайті є буклети й інформаційні матеріали, щоб допомогти громадянам розпізнати негативні наслідки насильства і вчасно впоратися з ними.
  • Всі ініціативи, розміщені на платформі, покликані забезпечити підтримку українцям у будь-якому куточку країни, а також за її межами. 
  • Усі сервіси є перевіреними, конфіденційними та безоплатними. Водночас представлений на платформі перелік не є вичерпним, тому інші сервіси й організації за бажанням також можуть приєднатися. 
  • У майбутньому онлайн-майданчик масштабуватиметься. Платформа надаватиме доступ до ініціатив, які допомагають українцям знайти нову роботу, перекваліфікуватися та підвищити свій економічний потенціал.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи