Новости

Закупівлі для будівництва об’єктів енергетики без відкритих торгів та е-каталогу

05.12.2022

Постановою КМУ від 25.11.2022 р. № 1324 внесено зміни до п. 13 Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затверджених постановою КМУ від 12.10.2022 р. № 1178 (далі — Особливості № 1178), та доповнено його новим винятком з конкурентних закупівель.

Так, відповідно до нового абз. 13 п. 13 Особливостей № 1178 на період воєнного стану та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, придбання замовниками товарів і послуг (крім послуг з поточного ремонту), вартість яких становить або перевищує 100 тис. грн, послуг з поточного ремонту, вартість яких становить або перевищує 200 тис. грн, робіт, вартість яких становить або перевищує 1,5 млн грн, може здійснюватися шляхом укладення договору про закупівлю без застосування відкритих торгів та/або е-каталогу в разі закупівлі товарів, робіт, послуг для будівництва об’єктів енергетики, призначених для виробництва енергії, за основними технічними показниками, погодженими Міненерго.

Такі зміни зумовлені останніми атаками на об’єкти енергетичної системи України та направлені на можливість швидкого реагування щодо їх відновлення, створення нових та забезпечення безперебійної роботи всіх сфер держави.

Постанова № 1324 набрала чинності з дня офіційного опублікування — 01.12.2022 р.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи