Новости

Отримання електронного підпису якщо відсутня адреса реєстрації місця проживання

01.12.2022
Тема:

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Криворізький регіон) повідомляє, що відповідно до абзацу другого частини першої ст. 12 Закону України від 05 жовтня 2017 року № 2155-VІІІ «Про електронні довірчі послуги» зі змінами та доповненнями, користувачі електронних довірчих послуг (ЕДП) мають право на отримання ЕДП. Пунктом 5.3 розд. 5 Регламенту Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту ДПС визначено перелік підстав для прийняття рішення про відмову у наданні кваліфікованих сертифікатів електронного підпису чи печатки.

Відсутність зареєстрованого місця проживання не є підставою для прийняття рішення про відмову у наданні ЕДП. Тобто фізична особа, у якої відсутня адреса реєстрації місця проживання та/або наявна довідка внутрішньо переміщеної особи, може отримати кваліфікований електронний підпис у Кваліфікованого  надавача електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту ДПС.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи