Новости

Банківська система зберігає стабільність незважаючи на блекаут

24.11.2022
Тема:

Попри продовження енергетичного терору та масові ракетні удари по цивільній критичній інфраструктурі України, банківська система зберігає стабільність.

Національний банк підтримує постійний зв’язок з банками та вживає належних заходів для нормального функціонування банківських установ.

Інформаційні системи Національного банку продовжують працювати. Система електронних платежів (СЕП) Національного банку працює, банки України підключені до СЕП та можуть здійснювати платежі клієнтів.

Платіжні картки обслуговуються, безготівкові розрахунки функціонують у штатному режимі. Забезпечується доступ громадян до їхніх коштів, зокрема через працюючі банкомати та каси банківських відділень. За оперативною інформацією, наразі працює понад 1,5 тисячі банківських відділень та понад 3,8 тисячі банкоматів.

 Національний банк готовий оперативно підкріплювати банки готівкою у разі потреби.

 Інформацію про працюючі відділення банків, їхні банкомати та інші сервіси можна перевіряти на сайтах та у соціальних мережах банків. Вона буде оперативно оновлюватися.

 Інформацію, корисну під час тривалого відключення електроенергії чи тепла, можна знайти на сайті: https://nezlamnist.gov.ua

 Просимо зберігати спокій, користуватися інформацією з офіційних джерел та вірити у Збройні Сили України!

За матеріалами НБУ

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи