Новости

Збільшено державну підтримку аграріїв

23.11.2022
Тема:

З 1 вересня за підтримки Європейського Союзу було запущено дві нові програми державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників, які повністю відповідають впроваджуваним у ЄС підходам: 

  • бюджетна субсидія на одиницю оброблюваних угідь сільськогосподарського призначення (3100 грн. на один гектар оброблюваних угідь сільськогосподарського призначення, але не більше 372 тис. гривень);
  • бюджетна дотація за утримання великої рогатої худоби (5300 грн. на кожну корову, яка перебуває у власності заявника, але не більше 530 тис. гривень).

Ці програми набули неабиякої популярності серед українських аграріїв – наразі у Державному аграрному реєстрі в електронному вигляді подано понад 33 тисячі заявок від бажаючих отримати кошти державної підтримки.

З огляду на це, ухвалено рішення виділити на ці програми додаткові 100 млн. грн. і продовжити до 30 листопада поточного року термін реєстрації заяв аграріїв у Державному аграрному реєстрі.

Шановні аграрії, хто ще не скористався можливістю отримати державну субсидію / дотацію – у вас є ще тиждень, щоб, не виходячи з дому, встигнути зробити дуже прості кроки в «аграрній Дії» та одержати державну підтримку.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи