Новости

Громадам дадуть методички з розблокування реєстрів

16.11.2022
Тема:

Наявність територіальної громади в переліку районів проведення бойових дій не є підставою для блокування доступу до державних реєстрів.

На це звернула увагу Віце-прем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук під час міжвідомчої наради, передає "Закон і Бізнес".

Наразі у більшості громад, розташованих у районах проведення бойових дій, обмежений доступ до державних реєстрів. Разом з тим, зазначає чиновник, їх підключення вкрай необхідне для надання громадянам адміністративних послуг.

«Посилатися на 75-й наказ і блокувати доступ до реєстрів – неправильно. Його мета полягала в тому, щоб організувати виплати допомоги внутрішнім переселенцям», – повідомила очільник міністерства.

За результатами наради, держателям реєстрів доручено надати територіальним громадам та обласним військовим адміністраціям покрокову інструкцію дій, необхідних для розблокування реєстрів.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи