Новости

Формування та виконання місцевих бюджетів у період воєнного стану: міжбюджетні трансферти слід погоджувати з Мінфіном

10.10.2022

Постановою КМУ від 27.09.2022 р. № 1083 внесено зміни до постанови КМУ «Деякі питання формування та виконання місцевих бюджетів у період воєнного стану» від 11.03.2022 р. № 252 (далі — постанова № 252).

Як і раніше, з метою оперативного та ефективного прийняття управлінських рішень для забезпечення безперебійного функціонування установ і закладів бюджетної сфери, комунальних підприємств та задоволення життєво необхідних потреб жителів територіальних громад у період воєнного стану, виконання та формування місцевих бюджетів здійснюється відповідно до бюджетного законодавства з урахуванням таких особливостей, встановлених постановою № 252.

Змінами передбачається, що сторони ухвалюють рішення про передачу коштів між місцевими бюджетами без укладення договорів. Але рішення про передачу коштів між місцевими бюджетами в обов’язковому порядку підлягає погодженню Мінфіном.

Постанова № 1083 набрала чинності 28.09.2022 р.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи