Новости

Щомісячне подання об’єднаної звітності з ЄСВ та ПДФО: прийнято проєкт Закону

04.10.2022

Верховна Рада 06.09.2022 р. прийняла за основу проєкт Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо подання єдиної звітності з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування і податку на доходи фізичних осіб».

Зокрема, законопроєкт передбачає внесення змін до ст. 51, 170, 172–174 та 176 Податкового кодексу в частині зміни податкового періоду з квартального на місячний для подання контролюючим органам Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків — фізичних осіб, сум утриманого з них податку та сум нарахованого єдиного внеску. Законопроєктом передбачено, що в разі прийняття закон мав набрати чинності з 01.01.2022 р., оскільки наразі остаточний текст закону не оприлюднений, а тому невідомо, з якого саме моменту законотворці вирішили змінити строки звітування. Чи буде остаточно прийнято цей законопроєкт і з якої дати, — додатково повідомимо.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи