Новости

Форма звітності № 1-ДВА «Звіт (зведений звіт) про результати діяльності підрозділу внутрішнього аудиту»: є зміни

31.08.2022

Наказом МФУ від 18.08.2022 р. № 245 внесено зміни до наказу МФУ «Про внесення змін до Форми звітності № 1-ДВА «Звіт (зведений звіт) про результати діяльності підрозділу внутрішнього аудиту» та Інструкції про складання та подання Форми звітності № 1-ДВА «Звіт (зведений звіт) про результати діяльності підрозділу внутрішнього аудиту», від 28.07.2022 р. № 218.

Цей наказ № 218 викладає в новій редакції форму звітності № 1-ДВА «Звіт (зведений звіт) про результати діяльності підрозділу внутрішнього аудиту» і має набрати чинності 01.01.2023 р., але не раніше дня його офіційного опублікування.

Нагадаємо, що цей звіт подають міністерства, інші центральні органи виконавчої влади, Рада міністрів АР Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські державні адміністрації, інші головні розпорядники коштів державного бюджету — Міністерству фінансів України.

Наразі наказом № 245 внесено деякі уточнюючі незначні корективі. Відповідно, набере він чинності 01.01.2023 р., але не раніше дня його офіційного опублікування.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи